Avanti volleybal
is er voor iedereen!
aanmelden

Visie Avanti

Smashing Avanti

Avanti biedt volleybal in competitieverband en recreatief volleybal voor jong en oud in Lochem. ‘Smashing Avanti’ is ons credo; het staat voor de manier waarop wij onze sport op alle niveaus beleven: fanatiek, enthousiast, sportief en met veel plezier.

Avanti is in sportief en sociaal opzicht een sterke vereniging. We staan in het ‘hier en nu’ en kiezen nieuwe wegen als die de vereniging helpen. We zijn ambitieus én staan met beide benen op de grond. We werken als vereniging samen met de Nederlandse Volleybalbond (Nevobo), volleybalvereniging VV Forza in Laren/Harfsen, sportaccommodatie De Beemd en de gemeente Lochem.

Bij onze vereniging draait het om sport en gezelligheid. Het eigen team staat daarbij voorop, maar ook daarbuiten kennen de leden elkaar. Avanti stimuleert dit met de organisatie van een aantal leuke, gezamenlijke activiteiten. Voorbeelden daarvan zijn het jaarlijks Zomertoernooi, de Nieuwjaarsbijeenkomst en een feest. Voor de jeugd organiseren we daarnaast elk jaar een volleybalkamp, het Ouder-Kind-Toernooi en het Sinterklaasfeest. In maart staat het Krokustoernooi op de agenda, waarmee de vereniging geld inzamelt voor een goed doel.

Als vereniging willen we graag dat iedereen die dat wil op zijn/haar eigen niveau in een passend team in Lochem kan volleyballen. Als dat niet lukt, zoeken we samen met volleybalvereniging VV Forza naar een passende oplossing.

We hebben enthousiaste trainers en vrijwilligers, die zorgen dat de vereniging blijft draaien. Alle teams hebben hun inbreng bij het uitvoeren van verenigingstaken. Zo levert elk team een scheidsrechter en een lid voor de technische commissie. Ook vragen we elk team daarnaast minimaal één andere taak op te pakken. Aandacht voor de bijdragen van al die vrijwilligers is cruciaal. Zij zorgen dat de vereniging kan blijven bestaan.

Avanti staat voor:

  • Volleybal en gezelligheid
  • Volleybal voor volwassenen en jeugd
  • Competitie en recreatief volleybal, maar ook recreatieve competitie
  • Competitie op zaterdag of doordeweeks, afhankelijk van het team
  • Goede samenwerking met Nevobo, VV Forza, De Beemd en de gemeente Lochem
  • Transparante en open communicatie
  • Waardering van vrijwilligers