Avanti volleybal
is er voor iedereen!
aanmelden

Krokustoernooi groot succes

Ondersteund door swingende muziek streden diverse teams op zondag 17 maart 2019 tegen elkaar op het 15e Open Avanti Krokusvolleybaltoernooi in de Beemd. In een sportieve en sfeervolle ambiance werden spannende wedstrijden gespeeld.

Ook dit jaar schreven zich weer het maximale aantal van 16 teams in. Dit keer geen bedrijventeams. Dit jaar vooral teams van enkele sportieve straten en families, de gemeente Lochem en enkele buurten. Bij vlagen werd er fanatiek gestreden om de winst en dat leverde soms spannende wedstrijden op. 

Na ruim 48 wedstrijden waren de 4 poulewinnaars bekend, die na afloop hun prijs in de vorm van een consumptiebon in ontvangst namen. Opmerkelijk was dat het in voorgaande edities steevast zonder setwinst eindigende Team Knapen en Meer, dit keer enkele sets wisten te winnen.

De eindstand in de 4 poules:

 

Eindstand Poule 1

1

Lieverdjes

2

De Tekkels

3

Hermans Mix

4

Jansen & Co

 

 

 

Eindstand Poule 2

1

Hippe Springers

2

Gezelligheid

3

Schoneveldsdijk

4

Forza Laren 2

 

 

 

Eindstand Poule 3

1

Avanti Mix 2

2

Avanti Mix`1

3

Team Levenkamp

4

Douwe Egberts

 

 

 

Eindstand Poule 4

1

Forza Laren 1

2

Gemeente Lochem

3

Knapen en meer

4

Torenbeukers

 

Dit jaar ging de opbrengst van € 500,= naar Stichting Lonely Lochem. De secretaris van deze stichting, Emma Amptink, nam na afloop de cheque in ontvangst. Ze bedankte voor de donatie en verzekerde dat het geld goed besteed zou worden. 

Dank aan iedereen die er een geweldige middag van heeft gemaakt.