Avanti volleybal
is er voor iedereen!
aanmelden

Welkom bij Avanti Volleybal

Volleybal voor jong en oud

Volleybalvereniging Avanti is opgericht op 15 augustus 1966. Het doel van de vereniging is 'het beoefenen van het volleybalspel en door dit spel de leden een goede en sportieve geest en lichamelijke ontwikkeling aan te kweken'. De naam Avanti is door het toenmalige bestuur gekozen, omdat het 'voorwaarts' en 'vooruitgang' betekent. Een passende naam voor een nieuwe volleybalvereniging, aldus de notulen. Het aantal leden bedroeg bij de oprichting 103.

In het seizoen 1973-1974 zijn de statuten van Avanti aangepast, in verband met de komst van zowel een basketbal- als een handbalafdeling. De naam wordt gewijzigd in zaalsportvereniging Avanti.

Volleybalvereniging Avanti is al sinds de oprichting in 1966 een begrip in Lochem. Zij telt momenteel (september 2020) rond de 135 leden en biedt deze gevarieerde teamsport aan voor jong en oud en op alle niveaus.
Sporthal De Beemd, de thuisbasis aan de Zutphenseweg te Lochem, is op dinsdag vanaf 17:00 uur het domein van volleyballend Lochem. Om 21:00 uur starten de laatste vier groepen met hun trainingsprogramma om rond 22:30 uur de avond af te sluiten in de gezellige kantine van De Beemd.

Avanti nodigt je uit om vrijblijvend de sfeer te komen proeven door drie keer gratis mee te trainen. Je kunt je hiervoor aanmelden bij de TC, e-mail: TC@avanti-volleybal.nl. De leeftijd van de spelende leden varieert van 6 tot 70 jaar, dus voor jong en oud is er de mogelijkheid te spelen op zijn of haar niveau.

Jeugd

Heeft uw kind nog geen keuze gemaakt welke sport hij of zij wil beoefenen? Laat uw kind dan op een speelse wijze kennismaken met Circulatie Mini Volleybal. Er zijn drie meisjesteams en één miniteam actief in de regionale competitie. De jongste mini’s (niveau 1-2) trainen elke dinsdag van 17:00-18:00 uur. Het miniteam niveau 4 traint elke dinsdag van 18:00-19:30 uur en op donderdag van 17:30-18:30 uur. Op zaterdag worden toernooitjes (niveau 4) gespeeld.

Avanti organiseert elk jaar een volleybaltoernooi voor leerlingen van de basisscholen, waaraan heel veel enthousiaste teams uit de gemeente Lochem deelnemen. Naast het volleyballen organiseert Avanti leuke activiteiten zoals het Sinterklaasfeest en een supergezellig jeugdkamp.

Competitie

De geoefende speler kan bij Avanti op alle niveaus terecht. Twee herenteams en drie damesteams komen uit in diverse klassen, variërend van de 4e t/m 1e klasse. De trainingen worden gegeven door deskundige trainers.

Recreanten

Wil je wat minder fanatiek maar gewoon wekelijks lekker bewegen, dan ben je bij Avanti ook aan het juiste adres. Bij de recreanten staan gezelligheid en spelplezier voorop. De dames trainen op dinsdag- of woensdagavond en de heren op dinsdagavond. Kun je een keertje niet meetrainen, dan is dat geen probleem. De dames dinsdaggroep neemt deel aan de recreantencompetitie IJsselstreek. 

 

nieuws
en mededelingen

02mrt

Geen volleybaltrainingen en -wedstrijden

Sporthal De Beemd is, in verband met corona, tot nader order gesloten. Geen volleybal meer, zowel Lees meer

25nov

Hanke Nijhof en Henk Roelofs benoemd tot erelid

Hanke Nijhof en Henk Roelofs zijn tijdens de Algemene Ledenvergadering van 24 oktober 2020 benoemd Lees meer

14okt

Volledige competitie tijdelijk stilgelegd

Als gevolg van de coronamaatregelen van 13 oktober 2020 worden alle competities per 14 oktober Lees meer
meer nieuwsberichten
Organisatie
Volleybalvereniging Avanti is al sinds de oprichting in 1966 een begrip in Lochem. Zij telt momenteel bijna 150 leden en biedt deze gevarieerde teamsport aan voor jong en oud en op alle niveaus. Sporthal De Beemd, de thuisbasis aan de lees meer
Historie in vogelvlucht
Historie in vogelvluchtVolleybalvereniging Avanti is opgericht op 15 augustus 1966. Het doel van de vereniging is 'het beoefenen van het volleybalspel en door dit spel de leden een goede en sportieve geest en lichamelijke ontwikkeling aan te lees meer
Avanti volleybal is er voor iedereen!