Avanti volleybal
is er voor iedereen!
aanmelden

16 en 23 juni 2022: WK buurttoernooi

Kom samen met drie buurtgenoten volleyballen in je eigen buurt in Lochem! 

Avanti organiseert op donderdag 16 en donderdag 23 juni 2022 van 19.30 tot 21.30 uur het WK buurttoernooi op vier veldjes in Lochem (zie kaartje. Als je op het kaartje klikt, wordt de afbeelding vergroot). De finale is in Argentijnse sfeer op 18 september tegen Laren en Barchem bij de kleine Carrousel te Laren. 

Dertig Gelderse gemeenten organiseren diverse activiteiten in het kader van het WK dames volleybal dat in september en oktober 2022 plaatsvindt in Nederland. Deze gemeenten ontvangen de 23 deelnemende landen. Gemeente Lochem ontvangt het Argentijnse damesteam. 

Geef jouw team van vier personen (eventueel met reservespelers) kosteloos op door een mailtje te sturen naar secretaris@avanti-volleybal.nl onder vermelding van jullie teamnaam en de buurt (zie kaartje) waar jullie gaan spelen. Ook voor vragen kun je bij dit mailadres terecht. Iedereen vanaf 15 jaar is welkom om mee te doen. De poulewinnaars ontvangen in juni een zomerse prijs, maar meedoen is natuurlijk belangrijker dan winnen! Ervaring is geen vereiste. We zien jouw mail graag tegemoet.